Nieuws

Regiocup 2017

Het is weer bijna zover: de strijd om de felbegeerde regio cup staat op het punt om te beginnen! In het weekend van 26 en 27 augustus aanstaande worden zowel de regio cup zelf als de roode lantaern weer verdeeld onder de deelnemende clubs, die dit jaar allen komen spelen op ons eigen park. Dat betekent gravel bijten op de negen banen, die allemaal vol bezet zijn om het gehele programma te kunnen accommoderen. Helaas betekent dit dat er dit weekend weinig tot geen banen beschikbaar zijn om vrij te spelen.

Het is dit jaar alweer de 10e editie van de regio cup en dit heeft de organisatie aangegrepen om een aantal wijzigingen door te voeren. Om te beginnen zijn de 7 50+ enkel categorieën vervangen door 'groene' jeugd om een nog bredere doorsnede van de verenigingen mee te laten spelen.  Daarnaast is ook gekozen voor een vroeger weekend, om ervoor te zorgen dat we de wedstrijden kunnen spelen voordat de herfstcompetitie weer losgebarsten is.

Daarnaast zijn er gelukkig ook voldoende vertrouwde elementen gebleven; op zaterdag wordt de traditionele barbecue georganiseerd waarna de voetjes van de vloer kunnen op de aansluitende feestavond. Daarnaast zijn er een aantal activiteiten voor tussen het tennissen door en voor de supporters, die we in grote getale hopen te mogen verwelkomen. Dit alles kan zoals elk jaar niet gerealiseerd worden zonder onze sponsoren, dus nogmaals dank aan Boelens notariskantoor Delft, Enqueteviainternet.nl en architectenburo VB3. 

Het belooft weer een mooie editie te worden en we kijken uit naar de sportieve prestaties (de opstelling wordt aanstaande donderdag bekend gemaakt), gezelligheid, en last but not least veel support om er samen voor te zorgen dat DTB dit jaar hopelijk weer kan presteren in de finale!

Vriendelijke groet van de regio cup organisatie.

Nieuwsartikel-footer

Facebook

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl