Nieuws

Lustrumfeest en Kookavond tijdens Clubkampioenschappen

Tijdens de Clubkampioenschappen, die komend weekend op ons park van start gaan, zijn er nog een aantal andere activiteiten gepland. We willen jullie daar graag op attenderen.

Lustrumfeest met Lolita & The Choir Boys

Tijdens deze Clubkampioenschappen vieren we op zaterdag 9 september ons lustrumfeest, DTB bestaat al 90 jaar! Tijdens dit feest is er vanaf 21.00 uur een muzikaal optreden van de band “Lolita & the Choir Boys”. Dit is een fantatische, opgewekte pop-rock coverband uit Delft. Ze spelen de mooiste pop-rock covers van de jaren vijftig tot en met de hits van vandaag. Lolita verleidt met haar versies van Mariska Veres, Amy Winehouse en Anouk met meerstemmige zang en met meeslepend blaaswerk. Van Abba tot Herman Brood, van the Beatles tot Daft Punk, van Blondie tot The Kings of Leon.

Uiteraard is iedereen welkom om mee te komen swingen! KOMT ALLEN!!

Kookavond
Tijdens de Clubkampioenschappen is er op vrijdagavond 8 september weer een overheerlijke kookavond! Maarten Schröder en Ger Scheer gaan samen de keuken in om een smaakvolle Indische maaltijd te bereiden voor iedereen die wil!
Voor slechts 10 euro krijg je een Indische Blauwe hap met alles erop en eraan.

Inloop is vanaf 18.00 uur en rond 18.30 uur aan tafel.
Betalen kan met de pin of opgewaardeerde knltb pas aan de bar.

Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar bar@delftse-tb.nl
(graag uiterlijk voor woensdag 6 september i.v.m. de inkoop en voorbereidingen)

De Barcommissie

Nieuwsartikel-footer

Facebook

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl