Nieuws

Sportiviteit en gezelligheid tijdens Dubbelclubkampioenschappen jeugd

Het was gisteravond (vrijdag 1 september) druk en supergezellig op DTB met tennissende kinderen. In de categorieën oranje, groen en geel speelden 50 jeugdleden met elkaar in totaal 45 dubbels tussen 17 en 22 uur. Er werd flink gestreden om ieder punt, met een lach en hier en daar een teleurstelling, maar allemaal vol inzet en sportiviteit op de baan. Intussen draaide de frituur continu op volle toeren en kon de jeugd van een 'lekkere vette hap" tussen de partijen genieten. DISCO Remco zorgde voor gezellige muziek en aan het einde mocht iedereen een prijsje uitzoeken.

Leuk om nog even de winnaars te vermelden:
Oranje: Aurelien Lecoutre en Lola Kramer

Groen: Mees Schröder en Joep Schonk

Geel groep A: Victor Dortu en Ganlar Ragmanov

Geel Groep B: Timon en Niels Taen

Ga voor de rest van de dubbeluitslagen en de planning voor de singles groen en geel voor komende week naar toernooi.nl

 

Nieuwsartikel-footer

Facebook

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl