Nieuws

Vandaag Worldtour en finales clubkampioenschappen jeugd en senioren!

Vandaag worden er de hele dag wedstrijden gespeeld op DTB. De jongste jeugd start vanochtend met de worldtour, daarna strijden de jeugd en de senioren om het kampioenschap in diverse categoriëen.

Vanwege het slechte weer van de afgelopen dagen zijn we genoodzaakt om bijna de hele dag alle banen te gebruiken en zullen er helaas zeer beperkt banen beschkbaar zijn om vrij te spelen. Aan het einde van de middag komt er waarschijnlijk weer wat meer ruimte, meld je dan even bij de wedstrijdleiding als je wilt vrij spelen.

De zon schiijnt en er zijn de hele dag mooie en spannende wedstrijden te zien. Kom dus gezellig naar het park en moedig je clubgenoten aan!

Nieuwsartikel-footer

Facebook

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl