Nieuws

DTB jeugd naar de Davis Cup: Nederland - Tsjechiƫ

Op zaterdag 16 september gaan we met een hele groep DTB'ers naar de Daviscup wedstrijd Nederland - Tsjechië. Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan snel in via deze link. Jongeren t/m 23 jaar krijgen voorrang!

 

We vertrekken zaterdag vanaf DTB om 12.30u met zijn allen op de fiets naar de nieuwe Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. De wedstrijd (herendubbel) begint om 14u. Wij hebben een aantal kaartjes gereserveerd voor jeugdleden van DTB, deze kosten slechts €15 en jeugd tot en met twaalf jaar betaalt zelfs maar €7,50! De sfeer bij Davis Cup wedstrijden is geweldig om een keer mee te maken. De dresscode is oranje: de kleur van DTB en van het Nederlands team, dat zal spelen tegen Tsjechië met onder andere topspeler Tomas Berdych.

Wees er snel bij want vol is vol!

Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar daviscup@delftse-tb.nl

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl