Nieuws

Gemengd 1 KAMPIOEN

 

Gemengd 1 kampioen

Stan ‘The Man’ Schonk – Sara ‘The Smash’ Hof – Ilya ‘The Legend’ Sang-Ajang – Tamara ‘Gucci’ Schonk – Tim Threemountains(C)

 

Week 1: L.T.C. Naaldwijk 5 (Thuis)

Naaldwijk was onze eerste tegenstander, ez win ez life, 5-0 gewonnen.

Week 2: T.V. Buytenwegh 2 (Uit)

Life is good baby. Weer een 5-0 overwinning. Tijdens de damesdubbel was er ruzie. De sfeer werd elke seconde minder, want het werd een 3-setter. Tamara ‘Gucci’ en Sara ‘The Smash’ waren er helemaal klaar mee. De tegenstanders werden opgerold in de tweede en derde set.

Week 3: T.V. Holy 1 (Thuis)

The good life continues. Helaas won DTB met 4-1 van Holy. Il ‘the legend’ niet spelen, want hij was ziek. Gelukkig hadden we een invaller, Victor ‘Champ’ Boere. Hij ging dubbelen met Stan ‘The Man’ en wonnen een belangrijk punt! Victor ‘Champ’ Boere, BEDANKT! Eigenlijk het kampioenschap.

Week 4: U.V.V-Tennis 1

The good life ends. Een 3-2 overwinning voor DTB, want we speelden op kunstgras. Roadtrip tijd, U.V.V. ligt in Utrecht. Het was een gezellige dag. Tim Threemountains was de bob.

Week 5: D.S.T.V. Obvious 3

Back to business. 4-1 overwinning voor DTB. We speelden tegen studenten. Geef bier en alles komt goed.

Week 6: S.V.T.V. Tenniphil 1

Het was bizar slecht weer. We hebben nog nooit smashcourt banen gezien met plassen water. Gelukkig was Feyenoord – Ajax die dag. Ajax won, geen verassing. Stan ‘The Man’ moest zijn wedstrijd staken op 6-6 (5-1) achter. 11-11-2017 was inhaaldag. Hier hebben we helaas 3-2 verloren. We hadden 1 punt nodig om kampioen te worden. Stan ‘The Man’ verloor zijn wedstrijd. Sara ‘The Smash’ won haar wedstrijd. KAMPIOEN! De dames verloren hun eerste dubbel wedstrijd van de competitie. Thea en Andre hadden bloemen en champagne gebracht voor onze kampioenschap.

Week 7: T.V. Dekker Rokkeveen 1

4-1 gewonnen. Drie partijen afgemaakt vanwege de regen. De laatste twee partijen hebben we gesplit. Op deze dag kreeg Il ‘the legend’ keihard een bal tegen zijn hoofd geslagen. Tim Threemountains speelde niet mee, want hij was jarig.

Een geweldig team!!!

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl