Nieuws

Maaltijden bij DTB tijdens competitieweekenden

Afgelopen weekend hebben competitieteams gespeeld en hebben kunnen genieten van een smaakvolle maaltijd bij DTB! Er werd namelijk een heerlijk menu gekookt door Sandra, een externe kok, die een passie heeft voor koken. Ook diverse toeschouwers liep het water in de mond!

Ieder weekend tijdens de voorjaarscompetitie kookt Sandra verse maaltijden op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond. Per weekend wordt er een nieuw menu samengesteld.

Wegens het grote succes worden de maaltijden nu ook aangeboden aan alle leden / toeschouwers! De producten worden vers ingekocht, dus als je van te voren besteld, wordt op je gerekend en weet je zeker dat je van deze maaltijd kunt genieten. Als je geen maaltijd vooraf besteld, dan is het niet gegaranrdeerd dat de kok nog voldoende ingredienten heeft voor een maaltijd voor jou.
Kom dus gezellig competitie kijken in het weekend en geniet ook van een heerlijke maaltijd!

De maaltijd kost € 9,00 en moet worden afgerekend voordat je de maaltijd komt afhalen.
Als je deze maaltijden wilt bestellen, stuur dan uiterlijk donderdag voor het competitieweekend een mail naar bar@delftse-tb.nl en vermeld hierin je naam, het aantal personen en op welke dag je de maaltijd wilt komen eten.

Smaakvolle groet van de Barcommissie

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl