Nieuws

Maaltijd Ger en Maarten, zondag 21 oktober!

Nee……, dit keer geen Indische maaltijd. We strijken neer in Frankrijk, voor een overheerlijke Boeuf Bourguignon.
Zo’n eerlijk, heerlijk, klassiek plattelands boeren vleesgerecht waar je spontaan “oooooo la la” van gaat zeggen. Een stoofpotje bereid met rundvlees gestoofd in rode wijn en bouillon op smaak gebracht door spek, wortel, ui, kruiden, knoflook, zilveruitjes en champignons. Wat wil een mens nog meer. Wat aardappelpuree (of rijst) erbij, sperziebonen en uiteraard lekker veel stokbrood. Et voilá……je hebt de klassieker onder de Franse klassiekers. Bon appétit!


 
OK, vooruit ……….we maken ook wat kleine voorgerechtjes. Zo’n 6 a 7 kleine hapjes om in de stemming te komen. Met een mooi glas Cava erbij (krijg je van Ger en mij) kan zondag 21 oktober niet meer stuk. De kosten bedragen € 12,50 per maaltijd.

Bij de Boeuf serveren we een zeer aangename Chileen. Een Cefiro Pinot Noir 2016 – Vina Casablanca (deze wijn zit ook in de Boeuf). Deze is per glas en per fles te koop tegen DTB prijzen.
Ook hebben we een fles Spätburgunder van Weingut Ellermann-Spiegel in de aanbieding (kosten per fles rond de €15,00).
 

Loopt het water je al in de mond, geef je dan snel op voor deze maaltijd via bar@delftse-tb.nl

Oh ja, de maaltijd gaat bij ieder weertype door! Aanvang/inloop vanaf: 18.15 uur   

 

Groeten, de barcommissie (i.s.m. Maarten en Ger)

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37