Nieuws

LEUK INITIATIEF! De tennispodcast van DTB'ers Jort en Tim

Inside Out is dé Nederlandse tennispodcast. Jort en Tim voorzien liefhebbers van de sport iedere maand van hun portie geouwehoer over ennis. Verhalen over het échte leven op de tour, over lange driesetters en over kleinere en grotere successen van onze eigen tennishelden. Natuurlijk gecombineerd met een frisse blik op de actualiteit en alle andere ontwikkelingen in het tennis. Enthousiast, laagdrempelig en een tikkie brutaal. Zodat we met z’n allen nog meer kunnen genieten van deze prachtige sport!

 

Wat is een Podcast?

Een podcast is eigenlijk niets meer dan een radio-uitzending over een specifiek onderwerp. Deze uitzending kun je op ieder moment online terug luisteren, bijvoorbeeld thuis of onderweg. In de Inside Out Tennis Podcast praten Jort en Tim dus ongeveer een uurtje op een laagdrempelige, open en eerlijke manier met een bekende gast uit de tenniswereld.

 

Aflevering 1: De ideale tennistoekomst met John van Lottum

In de eerste aflevering praten we met John van Lottum over de ideale toekomst van het Nederlandse tennis. Maar natuurlijk hebben we het ook over het tennis van vroeger en nu. John vertelt over die keer in 1999 dat hij een setje pakte van de jonge Federer, maar alsnog ‘s avonds samen met kameraad Sjeng terug naar huis kon. En hoe het in godsnaam mogelijk is dat Roger nu nog steeds zó goed speelt. In het potje tennisgeouwehoer gaat het ook nog Over het karakter van Kiki, de dike bakken in het voetbalteam van onze gast, en die keer dat John punten probeerde te halen op een baan van koeienstront.

 

Via onderstaande links is de podcast te luisteren:

 Spotify 

 Website 

 

 

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37