Nieuws

Gerard Korteling: Parkbeheerder én verenigingsmanager!

Gerard Korteling tekende op 28 november niet 1 maar 2 contracten. Na twee jaarcontracten als medewerker parkbeheerd bij DTB tekende hij vorige week een contract voor onbepaalde tijd. Gerard zal ook de komende jaren dus veel op ons mooie park te vinden zijn.

 

Naast zijn functie als parkbeheerder tekende hij nog een parttime contract. Daarmee treedt Gerard het komende jaar in dienst als verenigingsmanager. In die rol zal hij zorg dragen voor een optimale sfeer en inrichting van het park en de dienstverlening aan de leden van DTB, met name als het gaat om het creëren van betrokkenheid, het coördineren en faciliteren van activiteiten en het zorgdragen voor optimale communicatie hierover. De verenigingsmanager ondersteunt de vrijwilligers en is verantwoordelijk voor het realiseren van een goede interne en externe uitstraling, onderhoudt hiertoe de nodige contacten.

 

 

 

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37