Nieuws

Aanvullende informatie aankomende ALV

Beste leden van DTB,

Volgende week maandag, 17 december, houden wij onze Algemene Ledenvergadering.

In deze mail belangrijke mededelingen:

1. Voorzitterswissel

2. Aanvullende stukken jaarverslag

3. ALV 2.0: Denk interactief mee, op de club of vanuit huis

 

1. Voorzitterswissel

Op de ALV van 18 december 2017 kondigde onze voorzitter, Cees van Velzen zijn vertrek aan. Vanwege het uitblijven van een nieuwe kandidaat, heeft Cees het afgelopen jaar de voorzittersrol nog op zich genomen. Inmiddels heeft zich een kandidaat gemeld. Op de 17 december zal het bestuur de ALV vragen in te stemmen met de benoeming van Elise Goosens als nieuwe voorzitter van DTB.

 

2. Aanvullende stukken Jaarverslag

Het jaarverslag is inmiddels aangevuld met een nieuw hoofdstuk van de beheerscommissie en de Bar en activiteitencommissie. Het aanvullende jaarverslag staat op de website onder 'bestuurlijke documenten' en is hier te bekijken.

 

3. ALV 2.0: Denk interactief mee, op de club of vanuit huis

Het bestuur nodigt u uit om mee te doen met ALV 2.0

Het beleidsplan 2015-2018 loopt ten einde. Het bestuur zal, onder toeziend oog van de beoogd voorzitter Elise Goosens, werken aan een nieuw beleidsplan voor de komende 4 jaar.
Daarvoor willen we graag informatie ophalen bij onze leden. De ALV staat daarom dan ook in het teken van 'meedenken'.
Met behulp van 'Mentimeter' zullen we op de ALV een aantal stellingen en vragen presenteren. U kunt daarop reageren door de speciale Mentimeter-App op uw smarthone te installeren.
Op de ALV krijgt u een code waarmee uw telefoon tot stemkastje wordt omgetoverd. Op deze manier hopen we de leden actiever te betrekken bij het toekomst van DTB.
Géén tijd om naar de Club te komen? Als u uw telefoonnummer mailt aan ALV@delftse-tb.nl wordt u via WhatsApp op de hoogte gehouden en krijgt u een seintje voordat de 1e vraag start.

Vragen? Mail aan ALV@Delftse-tb.nl

 

 

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37