Nieuws

Elise Goosens neemt het voorzitterschap van Cees van Velzen over!

Beste leden van DTB,

 

Afgelopen maandag heeft de Algemene Ledenvergadering ingestemd met de benoeming van Elise Goosens tot voorzitter van de Delftse Tennisbond.

Elise volgt Cees van Velzen op. Cees heeft de afgelopen 5 jaar een aanzienlijke bijdrage aan de vereniging geleverd. Met het beleidplan 2015-2018 zijn onder leiding van Cees grote stappen gezet, waardoor DTB op dit moment een goede uitgangspositie kent om de komende jaren nieuwe wegen te bewandelen. Het bestuur wil Cees via deze weg (nogmaals) danken voor zijn inzet!

Naast de bestuurswissel stond de afgelopen ALV in het teken van "leden betrekken". Door middel van een "Mentimeter" konden de aanwezigen (ca. 40 - 45 leden) én zo'n 15 leden vanuit huis hun mening geven over uiteenlopende zaken. Het bestuur hoopt in de toekomst de leden op een (inter)actieve manier te betrekken bij het vormen van het beleid. Op de ALV van maart komt dit zeker aan de orde.

 

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37