Nieuws

Ladies Day is Back ... en wel op zaterdag 6 juli a.s.

De Ladies day bij DTB is weer terug van weggeweest! Dit jaar organiseren we dit geweldige evenement op zaterdag 6 juli.

Noteer deze dag dus alvast in je agenda, trommel je vriendinnen op (ook van andere verenigingen) en schrijf je zo snel mogelijk in via het Inschrijfformulier Ladiesday 2019.

Je wordt die dag om 9.15 uur ontvangen met koffie en thee, om vervolgens een aantal wedstrijden te spelen met door ons samengestelde koppels op sterkte. We pauzeren tussen de middag met een heerlijke uitgebreide gezonde lunch. Ook kun je weer diverse stands verwachten om je tussen de wedstrijden door te laten verwennen. Omstreeks 16.00 uur sluiten we de dag af met een prijsuitreiking en natuurlijk met een borrel!

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37