Nieuws

Reminder thema avond DTB zomer- en wintercapaciteit 26 juni 20:00

Graag nodigen wij alle leden uit voor een thema avond over uitbreiding van zowel zomer- als winterbaancapaciteit. Op deze avond willen wij graag met jullie de reeds genomen stappen en de nog te nemen stappen bespreken. De afgelopen periode is onderzocht welk baantype, welke mogelijkheden met de ballon, eventuele nieuwe hal, hoe om te gaan met barfaciliteiten enz. Voor de duidelijkheid, er is nog geen richting ingeslagen maar er zijn wel volop ideeën die we verder moeten uitwerken en wat er nog uitgezocht dient te worden. Hierover ontvangen we graag jullie feedback en input tijdens deze thema avond.

Zoals jullie de laatste tijd gewend zijn, zullen we proberen dit weer interactief te maken dus neem vooral je smart phone mee.

Tot 26 juni!

Arnaud Dukker, Froukje Taconis, Michal Kolmas, Peter Driebergen, Rick Wegener en Ruud Schonk

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37