Nieuws

DTB Jeugdheldenkamp 2019 - 1 t/m 3 november

Over ongeveer een maand is het zover: dan vangt hét hoogtepunt van komend najaar aan! Leg je oude schoenen maar vast apart want in het weekend van 1-3 november organiseert een groep jonge, enthousiaste DTB’ers het JeugdHeldenKamp voor alle DTB’ers van 10 t/m 16 jaar!

We trekken samen de Utrechtse bossen in voor een paar dagen vol plezier, spanning en sensatie. De rackets blijven thuis, maar dapperheid, slimheid en behendigheid komen tijdens alle spellen en uitdagingen heel goed van pas!

De inschrijving voor dit te gekke evenement is al een tijdje geopend en al zo'n 30 jeugdleden hebben zich aangemeld. Er zijn nog maar 10 plekjes over, dus schrijf je nog snel in! Het inschrijfformulier is te vinden op de website en wordt ook uitgedeeld bij de tennislessen van Loek.

Deelnemers ontvangen spoedig een brief met alle informatie over het kamp.

Groetjes van de organisatie.

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37