Nieuws

Talentvol trainingsmaatje gezocht!

Vind je het leuk om mee te denken over uitbreiding en vernieuwing van het trainingsaanbod op DTB? Zie jij kansen en mogelijkheden om tennistalent van DTB nog meer en betere kansen te gunnen middels professionalisering van techniek-, tactiek- en conditietrainingen?  Heb je talent voor financiële administratieve werkzaamheden?

De commissie trainingen houdt zich bezig met het ‘opzetten’ en ‘uitbouwen’ van het trainingsaanbod. Deze commissie is in april 2019 operationeel geworden. Het doel is om ervoor te zorgen dat trainen op DTB aantrekkelijker wordt voor alle leden van DTB!

Wat zijn de uitdagingen?

  1. Verzorgen van de financiële administratie van de tennistrainingen en de betaling van de trainers.
  2. Bijwonen van de vergaderingen, waarin zowel de uitvoerende zaken als beleidsmatige zaken worden besproken.
  3. Meedenken over het beleid betreffende de trainingen.

Hoeveel tijd investeer je?

Op dit moment zitten we nog in de startfase en vergaderen we om de week een uur. Daarnaast verdelen we de taken die tussendoor opgepakt moeten worden. Inschatting is ongeveer twee uur per week.

Bij wie kun je terecht voor informatie of aanmelding?

Bert Korteling, bert.korteling@nevobo.nl

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37