Nieuws

Fanatieke fondsenwervers gezocht

Hou je ervan de kar te trekken? Ben je een geboren netwerker met veel zakelijke en persoonlijke contacten in de regio? Vind je het leuk om bedrijven en investeerders te enthousiasmeren voor de goede zaak? Wat is er mooier dan jouw commerciële talent in te zetten voor onze prachtige club?!

Graag willen we de sponsorcommissie weer nieuw leven in blazen. DTB heeft een paar trouwe sponsors, maar we zouden deze groep graag uitbreiden. Met meer financiële armslag kan DTB nog meer bereiken om te groeien en bloeien. Er ligt een sponsorplan van enkele jaren geleden, dit kan als uitgangspunt gebruikt worden.

Wat zijn de uitdagingen?

  1. Nieuwe sponsoren aantrekken
  2. Contact onderhouden met sponsoren
  3. Het actueel maken van het huidige sponsorplan (of aanpassing daarvan)

Hoeveel tijd investeer je?

In overleg af te stemmen.

Bij wie kun je terecht voor informatie of aanmelding?

Elise Goosens, voorzitter@delftse-tb.nl

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37