Nieuws

Sportieve begeleider vrijdagmiddaginstuif gevraagd.

Stuif es in…!!!!

Heb je altijd al jouw tennisskills willen delen met de jongere generaties? Raak jij niet alleen enthousiast van stuiterende ballen, maar ook van stuiterende kinderen? Vind je het een uitdaging om jonge tennistalentjes een uurtje tenniservaring te bieden?

Elke vrijdagmiddag (buiten de vakanties om) vindt er van 18.30-19.30 een instuif plaats voor kinderen uit de categorieën oranje en groen. Misschien kunnen we in de toekomst een instuif organiseren voor de categorie rood en hele jonge kinderen, die willen kijken of zij tennis leuk vinden.

Wat zijn de uitdagingen?

Enthousiaste begeleiding van de vrijdagmiddaginstuif.

Hoeveel tijd investeer je?

Ongeveer 1,5 uur per keer. De instuif duurt een uur. Er zal wat voorbereidingstijd zijn om leuke oefeningen te bedenken. Daarnaast moeten de spullen gepakt en opgeruimd worden. Het zou leuk zijn om deze begeleiding met minimaal twee personen te doen.

Bij wie kun je terecht voor informatie of aanmelding?

Maarten Schroder, maarten.schroder@minbuza.nl
Suzana Lopes da Silva, tenniszaken_training@delftse-tb.nl

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37