Nieuws

Trainingen DTB 2019

Dit seizoen zijn er naast Loek ter Horst (foto midden) nog drie trainers actief voor de DTB tennislessen en -trainingen. Dat zijn Gerard Korteling, al eerder actief als tennistrainer voor DTB (foto rechts). Gerard was tot nu toe op de maandag en dinsdag actief. Nieuw is Remco van Lier die vanuit NTC uit Nootdorp de trainingen op de donderdagavond invult (foto links).

Op de foto ontbreekt Michiel Zegveld die ook op de donderdagavond de beste heren van DTB in de competitie periode onder zijn hoede nam.

De Trainingen van DTB staan dit seizoen onder leiding van de DTB commissie Trainingen DTB (foto 2; Vlnr Bert Korteling, Jort Braun, Cees van Velzen en Suzana Lopes da Silva). Momenteel wordt er naast de indeling van blok 2 en 3 van dit seizoen met de trainers gekeken hoe de activiteiten en mogelijkheden kunnen worden uitgebreid. Daarbij is de commissie nog op zoek naar uitbreiding van een lid. Heeft iemand interesse, mail of bel dan naar Bert Korteling, korteling@nevobo.nl of 06-23908994. Mail of bel ook even als je goede ideeen voor de commissie hebt. Voor opgave van lessen voor blok 2 en 3, geef je zsm op via de DTB site. Komende week start de indeling van de nieuwe lessen.

Dank je.
Bert

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37