Nieuws

Ladies day by B

Zaterdag 6 juli was het ladies day. Na een jaar afwezigheid is deze traditie weer terug en het was een groot succes!  5 damesdubbels met onbekende en bekende vrouwen. De meest partijen met spannende games en rallys. En vooral leuke en sportieve vrouwen, zowel tijdens de wedstrijd als na afloop. De tijd vloog om.  Tussendoor een heerlijke lunch, het enige onderdeel waar mannen welkom waren, in de keuken wel te verstaan. En natuurlijk Evert en Jim, die een conditie- en BMI test afnamen bij de vrouwen die zich hieraan durfden te wagen (ik niet). Ook een super timing, 15 minuten na de laatste wedstrijd begon het te regenen.  Dit jaar ben ik zelf voor het eerst in de prijzen gevallen, een half uur priveles van Loek. Na afloop gingen de  meeste vrouwen met een voldaan gevoel snel weer naar huis. Met een klein groepje, waaronder het organisatiecommittee, nog lekker nagenoten met een glaasje witte wijn, en nog een en nog ...

Adrienne, Jacqueline en Hille, reuze bedankt voor deze geslaagde dag!
Beatrijs

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37