Nieuws

Nieuwe rubriek: Lief en Leed

Voor sommigen of misschien wel velen onder jullie zal ‘Lief en Leed’ bekend in de oren klinken. Omdat DTB zich profileert als een club voor en door leden, waar iedereen zich thuis voelt en naar elkaar omziet, is deze nieuwe rubriek in het leven geroepen.

In deze rubriek besteden we speciale aandacht aan de ‘pechvogels’ en ‘geluksvogels’ onder onze leden. Met de pechvogels bedoelen we de leden die langdurige vervelende blessures of andere ongemakken hebben opgelopen, waardoor er voor een langere periode niet getennist kan worden. Geluksvogels zijn leden die bijvoorbeeld  in het huwelijk treden of een kindje hebben gekregen. In het bijzonder willen we graag leden die na een lange reeks van jaren hun lidmaatschap op moeten zeggen, in het zonnetje zetten.

Misschien ken je iemand die in aanmerking komt voor een bloemetje, flesje wijn of een kaartje? Vanaf heden kun je dit doorgeven  aan de contactpersoon van Lief en Leed: 

Joke van Leeuwen liefenleed@delftse-tb.nl

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37