Nieuws

Terugblik op Thema avond Zomer- en wintercapaciteit

Op 26 juni is door de werkgroep uitbreiding winter- en zomercapaciteit een terug koppeling gegeven over de acties die tot nu toe zijn uitgevoerd en wat er de komende periode nog nader onderzocht zal worden.

Tijdens deze bijeenkomst zijn er ook een aantal vragen gesteld aan de aanwezigen om zo een goed beeld te krijgen wat er binnen de vereniging speelt m.b.t. ondergrond banen, interesse in wintertennis, voorkeur voor binnen of buiten tennissen in winterseizoen, enz. De uitslagen van deze enquête is ook te vinden op de website net als de presentatie over de voortgang.

De respons die wij hebben ontvangen geeft ons het gevoel dat we op de goede weg zijn en dat de volgende stappen gemaakt kunnen worden. Natuurlijk blijven we jullie op de hoogte houden.

Arnaud Dukker, Froukje Taconis, Michal Kolmas, Peter Driebergen, Rick Wegener en Ruud Schonk

Presentatie
Uitslag enquete deel 1
Uitslag enquete deel 2

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37