Nieuws

Kind-oudertoernooi 2019, één groot familiefeest!

Afgelopen zondag 7 juli was het een drukte van belang op ons tennispark. Achtendertig kinderen in alle leeftijdscategorieën streden samen met hun vader, moeder, oom, tante, nicht, neef, opa, oma, broer of zus om de felbegeerde Kind-ouderbokaal. Het was een gezellig en vooral sportief toernooi. Iedereen kon op zijn eigen niveau tennissen met oranje, groene of gele ballen. Tussendoor waren er spelletjes en kon je deelnemen aan een quiz met lastige kennisvragen over tennis.

Het was prima tennisweer, zelfs het zonnetje liet zich nog zien. Perfecte omstandigheden voor vele spannende en sportieve partijen. In de middag stond er een heerlijke, gezonde lunch klaar om de hongerige tennissers weer van energie te voorzien. Aan het einde van de dag mocht Roos van Diemen, de winnares van vorig jaar, de wisselbeker overhandigen aan Jorinde en Remko Lubout.

Volgend jaar hopen we iedereen weer terug te zien. Schrijf je dan tijdig in, want helaas moest de organisatie dit jaar enkele tennissers teleurstellen!

Let op! Er staan nog veel meer leuke activiteiten voor de jeugd op de agenda! Op 22 juli start het DTB open jeugdtoernooi en in november kunnen de kinderen deelnemen aan het jeugdheldenkamp. Hou de website goed in de gaten!

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37