Nieuws

Zomerlidmaatschap 2019

Altijd al willen tennissen? DTB biedt deze zomer een voordelig tennislidmaatschap aan voor iedereen t/m 23 jaar. Je kunt het tennissen uitproberen of tijdelijk weer oppakken. Misschien ben je een sporter die een zomerstop heeft? Of ben je een sporter die veel binnen sport en in de zomer graag naar buiten wil. Dan is het DTB Zomerlidmaatschap iets voor jou.

DTB Zomertennis is een lidmaatschap waarbij je 2 maanden (m.u.v. DTB open toernooi) vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Meld je aan en betaal slechts € 20,00 voor onbeperkt tennissen in de zomerperiode. Er worden geen inschrijfkosten berekend. DTB Zomertennis is een tijdelijk lidmaatschap en stopt automatisch per 1 september.

Iedereen t/m 23 jaar is van harte welkom om mee te doen met DTB Zomertennis. Aanmelden? Stuur een mailtje met je naam en geboortedatum naar lc@delftse-tb.nl. Het bedrag van € 20,00 kan worden betaald bij de kassa in ons clubhuis of bij Gerard Korteling (parkbeheerder).

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37