Nieuws

DTB Open & DTB Open Jeugdtoernooi groot succes!

Wow, wat een topweek hebben we gehad! Met tropische temperaturen werd in de eerste week van de zomervakantie overdag het goed bezette Open DTB jeugd gespeeld en in de avond waren de deelnemers van het meer dan volle Open DTB  aan de beurt. Spannende wedstrijden, een supersfeer, een vriendelijke, flexibele en daadkrachtige wedstrijdleiding, een hitteprotocol, emmers met water op de baan, parasols, heel veel ijsjes, natte handdoeken in de nekken, zonnekleppen, een geweldige feestavond, heerlijke BBQ, een goed draaiende bar, een fijne en kundige bondsgedelegeerde, topdrukte op het park, topbanen, het groen wat er prachtig bij stond en een geweldige baromzet. DTB heeft zich van zijn beste kant laten zien!

Miriam, Tim, Ilya, Sara, Fabio, Jaap, Helena, Veerle, Tamara, Lynn, Danique, Amy, Tristan, Gerard, Jolanda, Thijs, Jan en alle andere vrijwilligers die meegeholpen hebben om de open toernooien een succes te maken, een grote pluim voor jullie. Het was dik geslaagd, heel veel dank!

En voor alle leden een hele fijne zomer en tot in september!

Namens het bestuur, Elise voorzitter DTB

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37