Nieuws

REGIO CUP 2019 as zaterdag en zondag op TC Nootdorp!

De Delftse Hout, Pijnacker, Nootdorp en wij strijden dit jaar weer om de titel door singles en gemengd dubbels te spelen in de categorieën 1 t/m 8, waarbij elke overwinning een punt waard is. De club met de meeste punten in totaal gaat door naar de finale!

Dit jaar wordt de Regio Cup in het weekend van 7 & 8 september gespeeld op de Nootdorpse Tennisclub. Zaterdag 7 september zijn de halve finales vanaf 10.30 uur. DTB strijdt dan tegen De Delftse Hout, Nootdorp tegen Pijnacker. De winnende clubs spelen de finale op zondag 8 september vanaf 09.00 uur. De verliezende clubs spelen om de Rode Lantaarn…

Kom allemaal DTB aanmoedingen in het oranje!
Meer informatie op www.regio-cup.nl

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37