Nieuws

Stem op DTB bij RaboClubsupport

Vanaf 27 september kunnen leden van de Rabobank hun favoriete club steunen. Met een persoonlijke stemcode die je van de Rabobank hebt ontvangen kun je maximaal 5 stemmen uitbrengen. Natuurlijk doe je dat op DTB! Je mag maximaal 2x op dezelfde club stemmen, we hopen dus op veel stemmen! Iedereen met een rekening bij Rabobank Zuid-Holland Midden kan op onze club stemmen. Vraag dus rond en laat vrienden, buren en familie ook hun stem uitbrengen!

Natuurlijk stem je op DTB, maar wil je weten waarom je precies op DTB moet stemmen, kijk dan op de DTB-pagina van Rabo Clubsupport !

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37