Nieuws

Pilot: baan 8 en 9 blijven open voor vrijspelen in de winter!

De herfst heeft afgelopen weekend duidelijk zijn intrede gedaan, de eerste lessen zijn in de ballonhal gegeven, per 1 oktober worden de binnenbanen weer verhuurd en het bridgeseizoen gaat weer van start. Het buitentennisseizoen is echter nog lang niet voorbij, we zitten nog volop in de herfstcompetitie, er zijn nog een paar introductieavonden voor nieuwe leden en er wordt naast de trainingen in de ballonhal ook op de buitenbanen les gegeven.

Wat betekent dit komende maanden voor de baanbeschikbaarheid en de bar?

  • Tot 1 december kan er nog op alle buitenbanen gespeeld worden, en is het park open tot 23 uur s'avonds, tegenwoordig ook op zondag.
  • Na 1 december starten we dit jaar een pilot. Gedurende de winter blijven baan 8 en 9 bespeelbaar zolang het weer dit toelaat (totdat de vorst in de grond toeslaat). Deze banen kunnen met de ledenpas afgehangen worden via het afhangbord.
  • Vanaf 2 oktober wordt de kantine iedere woensdagavond weer gebruikt door de bridgeclub. Uiteraard kunnen er gewoon drankjes besteld worden, wel vragen we de tennissers op woensdagavond hun drankjes in de winterkantine te nuttigen.
  • De bar is open tot 1 november, daarna komt er een winterregeling. Daarover later meer.

Laten we hopen dat de weergoden ons gunstig gestemd zijn komende maanden. Veel tennisplezier!

Elise Goosens, Voorzitter DTB

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37