Nieuws

22 november: Afsluiting seizoen en herfstcompetitie met pubquiz

Het einde van het seizoen nadert. Nog even en de laatste herfstcompetitiewedstrijden zijn gespeeld. We willen het seizoen en de herfstcompetitie op een ludieke manier afsluiten. Wanneer? Op 22 november van 20:00 u. tot 23:00 u. Met wie? Alle DTB leden van 16 jaar en ouder

Wat gaan we doen?                        
Jort Braun zal een analyse geven van de resultaten van alle competitieteams. Er zijn waarschijnlijk een paar kampioenen te feliciteren, ...en wie gaat er op voor het gezelligste team? Bas Streppel zal een professionele pubquiz gaan presenteren, waarbij we in teams zullen gaan strijden voor de hoofdprijs. Drankjes volop verkrijgbaar, op eigen kosten natuurlijk, maar voor hapjes zullen wij zorgen.

Hoe? Schrijf je in met een team, maakt niet uit welk, je vriendenteam, je lesgroep, je trainingsgroep, of je competitieteam. Stimuleer elkaar om met zijn allen te komen, dat is natuurlijk het allerleukst!! Individueel opgeven kan ook, dan regelen wij een team voor je, meteen een leuke manier om mensen te leren kennen!

Opgeven vóór 15 november bij bar@delftse-tb.nl. Geef aan met hoeveel je in het team zit en met wie. Bedenk ook een leuke naam voor je team.

Tot dan!
De barcommissie

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37