Nieuws

KNLTB jaarcongres op ZA 23 NOV, wie gaat er mee?

Op zaterdag 23 november vindt in het NBC Congrescentrum Nieuwegein het KNLTB Jaarcongres plaats. Op het programma staat een aantal interessante sprekers, zoals trainer en voormalig Davis Cup captain Tjerk Bogtstra en meervoudig Paralympisch Kampioen Esther Vergeer.

Daarnaast zijn er allerlei kennissessies over oa ledenwerving en behoud, sponsoring, subsidieaanvraag, werven van vrijwilligers, Padel, communicatie en KNLTB app. Dit jaar stelt de KNLTB het jaarcongres niet alleen open voor besturen en commissieleden maar voor alle geïnteresseerde leden. Heb je interesse en wil je mee? Bekijk het programma en stuur een email naar secretaris@delftse-tb.nl.
 

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37