Nieuws

NK Tennisquiz op 21 december door DTB'ers Jort en Tim

Heb jij het meeste Tenniskennis? Ga de strijd aan op het eerste NK Tennisquiz!

Wie heeft de hardste service ooit genoteerd? Heeft Sjeng Schalken ooit top-10 gestaan? Nederland zit vol met échte tenniskenners. Weet jij er ook alles van? Neem dan je (competitie)team mee naar de eerste NK tennisquiz, pak de titel én win te gekke prijzen!

Zaterdagmiddag 21 december 16:00 barst de strijd los tijdens het NK tennis in Alphen a/d Rijn. Terwijl de beste Nederlandse tennissers op hetzelfde complex hun halve finale afwerken, buigen maximaal 50 teams zich over vragen in verschillende tennis gerelateerde categorieën. Dit alles onder begeleiding van de enthousiaste hosts van de Inside Out tennispodcast. En we hebben ook nog een speciale gastpresentator in petto…

Denk je dat jouw team in staat is om de echte tennisjournalisten en andere fanaten af te troeven? Schrijf je dan nu in via deze link!

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37