Nieuws

Openstelling kantine in wintermaanden

Zoals jullie al hebben kunnen lezen zullen baan 8 en 9 gedurende de wintermaanden open blijven (tot zo lang het weer het toelaat). Daarnaast willen we komende winter experimenteren met het openstellen van de kantine op basis van self-service, zodat je na afloop van het tennissen nog even gezellig kan napraten met een drankje.

De kantine is vanaf maandag 25 november 2019 geopend uitsluitend voor seniorleden van DTB, die de buitenbanen of de ballonhal gebruiken.

Vanwege het verbod op schenken van alcohol zonder toezicht zullen er geen alcoholische dranken beschikbaar zijn. Op het magazijn en de koelkasten met alcoholische dranken is een slot geplaatst. Eén koelkast onder de bar is toegankelijk voor de alcoholvrije consumpties, het koffieapparaat staat aan voor thee en koffie (er is geen melk beschikbaar in het koffieapparaat ivm de schoonmaak).

De leden die gebruik wensen te maken van de kantine kunnen de code van de sleutelkluis opvragen bij de barcommissie (bar@delftse-tb.nl). De leden, die een baan huren of les hebben in de hal krijgen de code via de mail toegestuurd. De kantine moet via de keuken betreden worden en alle kantinedeuren moeten afgesloten blijven. De verwarming van de kantine blijft laag, dus indien het hier te fris is kunnen de consumpties in de winterkantine worden genuttigd (deze is wel verwarmd). Gerard zorgt voor de afsluiting van de kantine aan het eind van de dag.

Aan de leden die gebruik maken van de kantine wordt gevraagd:

  • hun consumpties zelf af te rekenen aan de kassa met pin of KNLTB-pas
  • de gebruikte kopjes en glazen in de bakken naast de vaatwasser te zetten
  • flesjes in de kratten
  • de kantine netjes achter te laten
  • niet te veel verlichting aan te laten als niemand meer aanwezig is in de kantine.

Aan het eind van het seizoen zullen we evalueren of deze openstelling kan worden voortgezet of mogelijk zelfs uitgebreid kan worden, op basis van evaluatie van de mate van gebruik van de banen/kantine, het effect op de kwaliteit van de banen en de ervaringen met het gebruik van de kantine.

We hebben er vertrouwen in dat iedereen zich aan deze afspraken houdt en dat de winteropenstelling een succes wordt.

Veel speelplezier!
Bar- en Activiteitencommissie DTB namens het bestuur.

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37