Nieuws

LADIES DAY

Ladies Day weer een groot succes!

Vrijdag 19 juni , Ladies Day bij de DTB!

Meer dan 60 dames van verschillende tennisverenigingen stroomden toe naar ons tennispark. De weergoden waren ons goed gezind; droog, goede temperatuur en geen wind.

Na een heerlijk kopje koffie en gezellig even bijkletsen gingen de dames de baan op voor een kleine warming up. Opgewarmd startten de ervaren tennisters van poule A voor de eerste wedstrijden, terwijl de dames van Poule B nog een halfuurtje verder mochten kletsen of hun vriendinnen konden aanmoedigen.

Na 5 speelrondes werden de dames verwend met een heerlijke lunch, bereid door de heren Dago, Job en Ben. Ook Germa en Fay stonden hun mannetje in de keuken. Tijdens de lunch snuffelden de dames bij de verschillende stands en demonstraties van o.a. Round & Round , tattoo Joost (Konings), kapster Monique en iTennis. 

De verloting van de Personal training door Evert Vrijhof zorgde nog even voor wat hilariteit, door een aantal overenthousiaste dames!

Na de luxe broodjes en het verse fruit, moest er natuurlijk weer gespeeld worden. Na 10 spannende rondes waren de punten dan echt vergeven.

De organisatie had vele prijzen te verdelen, er waren dan ook veel winnaars!

Na een heerlijke dag buiten spelen vertrokken de dames moe maar voldaan, weer huiswaarts.

Tot volgend jaar!

Adriënne, Hille, Jacqueline & Erica.

Foto's

Nieuwsartikel-footer

 

          

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Homepage-footer

Over Delftse TennisBond

De DTB is op 26 januari 1927 opgericht en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Delft. We hebben een fantastisch park in eigen beheer met een modern clubhuis en de beste gravelbanen uit de regio. Ons park ligt op de grens van Delft en Den Hoorn.

Sociale media

DTB is er voor en door de leden. We vinden het erg leuk als je over ons bericht op sociale media. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld #delftsetb op Twitter of kijk eens op onze Facebook pagina.

Contact

Delftse TennisBond
van Rossemweg 3 (
route)
2614 WT DELFT
015-2137183
ledenadministratie@delftse-tb.nl
IBAN: NL84 INGB 0000 1301 37