Belangrijk voor de jeugd: Kind-Ouder toernooi, jeugdkamp en DTB Open Jeugd

15 juni 2021


Een belangrijke update voor de jeugd!

Kind-Ouder toernooi

  • In tegenstelling tot wat wij eerder hebben bericht zal het Kind-Ouder toernooi niet op zondag 11 juli, maar op zondag 18 juli worden gehouden. Deze verplaatsing is noodzakelijk doordat de voorjaarscompetitie voor de jeugd langer doorloopt.

De kinderen worden ingedeeld op kleur van het kind. Als jouw ouders niet kunnen tennissen of niet durven, kun je je ook inschrijven met een oom, tante, buurvrouw, oma, opa of een andere adoptieouder. Mocht dat niet lukken en je wilt toch meedoen, kunnen wij ook een adoptievader of -moeder voor jou regelen.

Inschrijving 👉🏼 Via de KNLTB Club App in het tabblad “Agenda”. De inschrijving sluit op zaterdag 3 juli.

 

Het Jeugdkamp

  • RSVP: het jeugdkamp zal dit jaar worden gehouden in de laatste week van de zomervakantie van dinsdag 24 augustus t/m vrijdag 27 augustus. Houd de agenda's vrij mocht je er dit jaar weer bij willen zijn! Meer informatie en inschrijving over het kamp volgt snel.

 

DTB Open Jeugdtoernooi

  • Van maandag 19 juli t/m vrijdag 23 juli wordt dit jaar weer het DTB Open Jeugdtoernooi georganiseerd. Dus speel je in groen of geel, en wil je leuke wedstrijden spelen tegen andere kinderen uit de regio, doe dan gezellig mee! Blok de data alvast in jouw agenda – inschrijving volgt binnenkort!

Nieuwscategorieën