Clubkampioenschappen Senioren 7 - 10 september

02 september 2022


Aanstaande woensdag, 7 september 2022, beginnen de Clubkampioenschappen voor Senioren! Binnenkort worden de schema's/poules/tijden bekendgemaakt op toernooi.nl. Zie onderstaande link:

DTB Clubkampioenschappen Senioren 2022

We gaan het dit jaar in een nieuwe stijl spelen. De strijd om de titel Clubkampioen 2022 wordt in vier dagen gespeeld. In de nieuwe stijl duren de wedstrijden 1 uur, en wordt er doorgeteld in games. Na dit uur worden alleen de games geteld. In een poule is een gelijkspel mogelijk. In een eventuele finale zal bij gelijke stand de winnaar worden bepaald door het spelen van een beslissend punt.

Hopelijk wordt het mooi weer en is de nieuwe stijl van de Clubkampioenschappen reden genoeg om te komen kijken. De zaterdag wordt afgesloten met een feestje. Iedereen is hierbij uitgenodigd en van harte welkom!

Tot volgende week!

Sportieve groet,

Tijne en Johan

ps Vrij spelen is gedurende de Clubkampioenschappen beperkt mogelijk. Bel met de wedstrijdleiding 015-2125118 om te informeren of vrijspelen mogelijk is. De wedstrijdleiding is aanwezig op wo/do/vr (avond) en za (middag en avond).

Nieuwscategorieën