Corona-update vanuit de tennisschool

28 november 2021


Vanwege de nieuwste corona-maatregelen, zullen er veel trainingen van Tennisschool DTB uitvallen. Ons streven is om voor deze trainingen compensatiemomenten te zoeken.  

Voor alle informatie over de maatregelen en de consequenties voor tennis, klik je hier voor de KNLTB-website.

Voor de trainingen gelden de volgende zaken:

  • De AIO trainingen tot 17.00 uur blijven doorgaan
  • De Trainingen regulier (binnen en buiten) tot 17.00 uur blijven doorgaan
  • De zondag trainingen (12.30-17.00 uur) blijven doorgaan

AIO trainingen

Alle trainingen die vanaf 17.00 uur staan gepland, komen voorlopig tot 19 december a.s. te vervallen. Het heeft onze prioriteit om deze AIO-trainingen zoveel mogelijk te compenseren. De Tennisschool gaat in ieder geval op de vrije dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw de vervallen AIO-trainingen compenseren. Eventueel kan indien nodig ook nog de voorjaarsvakantie worden gebruikt.

Alles valt en staat vanzelfsprekend met de corona-situatie op dat moment. Wij vragen jullie begrip voor deze aanpak.

 

Training Regulier

De groepen Training Regulier (Flexibele- en Wintercursus) zullen met hun trainer specifieke afspraken kunnen maken voor alternatieve trainingstijden op doordeweekse dagen of in het weekend (uiteraard tot uiterlijk 17 uur). Jouw trainer neemt hiervoor contact met je op. Welke uren nog niet bezet zijn in de ballonhal, kan je vinden op de DTB-site onder Vereniging en halverhuur, of klik direct hier.

Vrijspelen blijft de komende weken gewoon mogelijk zolang dit voor 17.00 uur plaatsvindt. Om vrij te spelen en trainingen buiten te compenseren, zullen voorlopig alle banen open blijven.

 

Tennisschool DTB

Nieuwscategorieën