Digitaal afhangen in 2023

16 maart 2023


Het (digitaal) afhangen is, naar aanleiding van diverse e-mails en opmerkingen van leden, en de grote vraag naar banen op doordeweekse avonden, opnieuw tegen het licht gehouden. Het bestuur heeft besloten door te gaan met het digitaal afhangen van banen, maar wel met enkele aanpassingen:

  • Banen 1 t/m 9 zijn op doordeweekse avonden vanaf 18:30 te reserveren in blokken van 45 ipv 60 minuten.
    Banen 10 en 11 blijven, ook op doordeweekse avonden, in blokken van 60 minuten te reserveren.
    Ladderwedstrijden dienen de bloktijden te volgen.
  • Blokken kunnen niet alleen op hele en halve uren starten, maar elk kwartier. Let dus goed op de tijden bij het reserveren van banen. Het aantal uren dat vooraf gereserveerd kan worden blijft 72 uur (3 dagen).
  • Maximaal één ACTIEVE reservering per dag. Na afloop van het gereserveerde blok, is direct een nieuwe reservering op dezelfde dag mogelijk. De 60 minuten wachttijd tussen twee reserveringen is door deze regel komen te vervallen.
  • Streven is om op doordeweekse avonden maximaal 4 banen voor trainingen te reserveren.

Annuleren

Het is mogelijk tot 60 minuten vóór aanvang een reservering digitaal te annuleren. Besluit je om geen gebruik te maken van je reservering, annuleer deze dan ook, dat is wel zo sociaal:

  • Met de ClubApp: Tik op je reservering - ("Bekijk details") - "Reservering annuleren".
  • Via de website (wel inloggen): Klik op "Mijn Club" - "Baan reserveringen" - "Annuleren".

Misbruik

Het is NIET toegestaan om twee blokken te reserveren voor single en vervolgens beide blokken te gaan dubbelen. De reservering moet altijd overeenkomen met wie er daadwerkelijk op de baan staan.

Info KNLTB ClubApp & Mijn Club omgeving website

Nieuwscategorieën