Doe je ook mee met het jeugd trainingskamp?

17 juni 2020


Doe je ook mee met het jeugd trainingskamp?

Na een groots succes in november 2019 van het jeugdkamp in de bossen van Utrecht, wordt er dit jaar een speciale zomereditie georganiseerd; het DTB Jeugd Trainingskamp!

Waar?
Op het park van DTB
Wanneer?
Maandag 20 juli - vrijdag 24 juli
Met wie?
Alle jeugdleden van DTB + begeleiding trainingskamp (Tim, Ilya, Danique, Helena, Veerle, Amy, Fabio, Tamara, Sara, Gerard, Loek)

In deze week zullen we trainingen van Loek inhalen, tennissen, spelletjes spelen, pingpongen, BBQ’en, kamperen (optie) en gezellig met z’n allen veel leuke activiteiten op het park doen!

Alle inhaaltrainingen van the All-in-One van 16 maart tot begin mei worden gecompenseerd in de trainingsweek. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Activiteiten

  • Trainingen van Loek
  • Tennissen met vriendjes of misschien wel een coole clinic…
  • BBQ’en, filmavond, het moordspel
  • Sport & spel activiteiten
  • Kamperen op het park met eigen tent (optie)

Vol = vol
Voor het gehele kamp geldt een minimum van 30 inschrijven (optie 1 + optie 2). Wij kunnen met maximaal 30 kinderen (optie 2) kamperen op het park. Je deelt een tent met één vriend of vriendin.

Vragen?
Mail naar Danique op [email protected]

*Op basis van de voorkeuren + aantal inschrijvingen zullen wij kiezen wat de juiste vorm van het trainingskamp zal worden. Wij zullen iedereen hiervan per email op de hoogte brengen!

Schrijf je snel in!
Schrijf je in door bijgevoegd document uit te printen, in te vullen + in te leveren bij de witte box naast de toiletten vóór maandag 29 juni.

Nieuwscategorieën