DTB Corona protocol

28 april 2020


[per 20-5-2020]

Is bovenstaande afbeelding met richtlijnen niet in zijn geheel leesbaar, klik dan op de afbeelding of download hier de richtlijnen als pdf.

Aanvullend:

Minibaan
Op het minibaantje wordt met maximaal 2 personen in de leeftijd van 13 jaar en ouder tegelijk gespeeld. De jeugd onder 12 kan met meerdere personen tegelijk gebruik maken van het minibaantje.

Tennismuur
De tennismuur is toegankelijk voor maximaal 1 persoon in de leeftijd van 13 jaar en ouder. De jeugd onder 12 kan met meerdere personen tegelijk gebruik maken van de muur.

Trainingen
Kijk voor trainingstijden en indelingen op:

Dubbelspel
Vanaf woensdag 20 mei mag iedereen weer dubbelen, 4 spelers op een baan is dus ook voor volwassenen van 19 jaar en ouder bij vrij spelen toegestaan, mits de 1,5 meter gehandhaafd wordt.

Wedstrijden
Het organiseren van interne wedstrijden/ wedstrijdvormen (geen DSS, niet club overstijgend) is toegestaan. Dat betekent dat de ladder (enkelspel) weer opgestart kan worden.

Publiek / ouders
Er mag geen publiek komen kijken op het park. Dus ook geen ouders bij de tennisles van hun kinderen.

Baan reserveren
Het is via de website (Mijn Club omgeving) of de ClubApp mogelijk een baan te reserveren.

  • Maximaal 2 reserveringen per dag
  • Speelduur van 60 minuten (ongeacht het aantal spelers)

Toilet
Toiletten zijn open voor handen wassen. Toiletgebruik alleen in nood. Ga voordat je gaat spelen thuis naar het toilet.

Toezicht
Er zal intensief toezicht plaatsvinden op het handhaven van de regels. Toezichthouders zijn Gerard Korteling, de trainers en een aantal vrijwilligers. Zij zullen beschikbaar zijn voor vragen. Mocht je aangesproken worden door een toezichthouder, volg dan aub hun advies en instructies op.

Week 20 (vanaf MA 11 mei) is Gerard Korteling van 09:00 tot 10:00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen onder nummer 06-34193315. Je kunt ook mailen naar [email protected] Gerard zal zorgen dat je vragen bij de juiste persoon terecht komen.

 

Nieuwscategorieën