DTB Corona protocol

28 april 2020


[per 26-6-2020]

Is bovenstaande afbeelding met richtlijnen niet in zijn geheel leesbaar, klik dan op de afbeelding of download hier de richtlijnen als pdf.

Aanvullend:

Minibaan/Tennismuur
De minibaan en de tennismuur zijn toegankelijk voor iedereen, mits er 1,5 m afstand wordt gehouden door spelers van 19 jaar en ouder.

Trainingen
Kijk voor trainingstijden en indelingen op:

Vrij spelen/wedstrijden
Spelers (alle leeftijdscategorieën) hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tijdens het spelen op de baan. Ga tijdens het wisselen van baanhelft niet dichtbij elkaar zitten (bankje of stoelen). Geef geen high fives en schud geen handen.

Publiek / ouders
Publiek en ouders zijn toegestaan op het park, mits er 1,5 m afstand wordt gehouden door personen van 19 jaar en ouder.

Baan reserveren
Het is via de website (Mijn Club omgeving) of de ClubApp mogelijk een baan te reserveren.

  • Maximaal 2 reserveringen per dag
  • Speelduur van 60 minuten (ongeacht het aantal spelers)

Toiletten, kleedkamers en douches
Toiletten, kleedkamers en douches mogen worden gebruikt.

Toezicht
Er zal toezicht plaatsvinden op het handhaven van de regels. Toezichthouders zijn Gerard Korteling, de trainers en een aantal vrijwilligers. Zij zullen beschikbaar zijn voor vragen. Mocht je aangesproken worden door een toezichthouder, volg dan aub hun advies en instructies op.

Week 20 (vanaf MA 11 mei) is Gerard Korteling van 09:00 tot 10:00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen onder nummer 06-34193315. Je kunt ook mailen naar [email protected] Gerard zal zorgen dat je vragen bij de juiste persoon terecht komen.

Corona protocol kantine/terras per 1 juli

 

Nieuwscategorieën