EnquĂȘte, dubbel afschrijven en introduceren

15 juni 2021


Ons lommerrijke tennispark beschikt over 9 gravelbanen en sinds dit seizoen twee topclay banen, die in de winter worden overdekt. Er wordt veel getennist waardoor er een bruisende en gezellige sfeer is op DTB, zeker nu de bar weer vaker open kan zijn en het terras weer vol zit. 

Enquête

Nu de coronamaatregelen versoepelen zouden we het digitaal afhangen kunnen heroverwegen. Graag willen we jullie mening peilen in deze. Bijgaand een korte enquête over het digitaal afhangen. We roepen alle leden op deze in te vullen vóór 30 juni. 

Enquête afhangen

 

Regels digitaal afhangen

Sinds de coronapandemie kan een baan gereserveerd worden via de KNLTB Clubapp. Graag lichten we de regels van het digitaal afhangen hier nog een keer toe:

 • De speeltijd om een baan te reserveren bedraagt 1 uur, voor zowel single als dubbelspel. 
 • Het is mogelijk om max. één week van te voren een baan te reserveren. Hier wordt veelvuldig gebruik van gemaakt, vooral op de doordeweekse avonden zijn de banen snel bezet. 
 • Het is niet toegestaan om twee singles achter elkaar af te hangen om vervolgens twee uur te dubbelen. De verhouding tussen het aantal banen en het aantal leden raakt dan uit balans en is vooral op drukke tijden zoals in de avonden niet sociaal t.o.v. andere leden. 
 • Er kan wel twee keer per dag afgehangen worden maar er moet minimaal een uur tussen beide reserveringen zitten. 
 • Belangrijk is dat de personen die afschrijven ook daadwerkelijk op de baan staan.

 

Introductie Reglement

De introductie regeling is vooral bedoeld om potentiële nieuwe leden kennis te laten maken met de tennissport en onze mooie vereniging, en/of om eens een keer met iemand van een andere vereniging te tennissen. De kosten voor 60 minuten tennissen met een introducé zijn daarom laagdrempelig en bedragen €5,00. Junioren mogen gratis andere junioren introduceren. 

DTB hanteert bewust geen ‘pay and play’ systeem, dit om de betrokkenheid bij de vereniging te stimuleren. 

Spelregels:

 • Leden van DTB hebben de mogelijkheid om maximaal vier keer dezelfde persoon te introduceren. Men mag als gevolg per seizoen vier keer worden geïntroduceerd. Verschillende DTB leden kunnen dus niet dezelfde persoon vier keer allen los introduceren. 
 • In alle gevallen blijven de leden van DTB die de introducé(e)s meebrengen verantwoordelijk voor een correcte afhandeling
 • Toezicht hierop wordt gedaan door de parkbeheerder en de eigen leden.
 • Gedurende de periode dat alleen via de KNLTB ClubApp kan worden afgehangen, zullen de rekeningen voor het introduceren achteraf digitaal verstuurd worden.
 • Via de KNLTB Clubapp kies je voor de optie ‘introducé toevoegen’ om vervolgens de naam en mailadres in te vullen. De rekening komt achteraf.
 • Het laten spelen op andermans naam in een reservering is vanzelfsprekend nooit toegestaan. 
 • Neem voor vragen of speciale verzoeken contact op met de parkbeheerder: [email protected] 

Nieuwscategorieën