Extra zondagtrainingen

10 oktober 2021


Tennisschool: extra training op zondag, iets voor jou? Geef je op!

Ben jij meer dan gemiddeld gemotiveerd en wil je extra trainen? Voor spelers die meer willen, en/of meer talent hebben en snel beter willen tennissen, worden extra trainingen georganiseerd. Vanaf zondag 31 oktober tot 1 april zijn deze trainingen op de zondagmiddag van 12.00-18.00 uur. Je kunt je hiervoor nu aanmelden als individu of als groep!! Leeftijd maakt niet uit; hele jonge spelers tot en met de hoogste senioren.

Mail voor 15 oktober naar [email protected]  Er zal dan gekeken worden in hoeverre er goede en sterke groepen geformeerd kunnen worden. Plaatsing is geen garantie maar we doen ons uiterste best.

Trainer, indeling en kosten

Rond 24 oktober zal de indeling klaar zijn. Het aantal trainingen is 19, gelijk aan de wintercursus. De eigen bijdrage is lager dan de wintercursus. (Zie voor info over de tarieven wintercursus Training Regulier). Afhankelijk van de groepsgrootte en duur van de training, zal het trainingstarief worden bepaald en met de groep worden gecommuniceerd.

De trainingen worden verzorgd door Michiel Zegveld. Afhankelijk van niveau en ambitie van de groep duren de trainingen 1 tot 1.5 uren.

Mail voor 15 oktober naar: [email protected]  Hier kun je ook met vragen terecht. Wellicht kunnen we weer een aantal mooie groepen samenstellen. We hebben er weer zin in.

Nieuwscategorieën