Indeling All-in One trainingen DTB jeugd bekend

05 september 2020


De indeling van de All-In-One trainingen voor de DTB jeugd tot en met 17 jaar oud, staat vanaf zondag 13 september op de DTB site. Bekijk de indeling hier!

Het is een hele puzzel geweest om alle groepen goed in te delen. Loek ter Horst is hiermee zeer intensief bezig geweest. Er zijn momenteel erg veel jeugdleden, hetgeen heel mooi is voor DTB. De mogelijkheden om in te delen zijn tegelijkertijd met twee binnenbanen in de ballonhal, beperkt. Wel worden nu twee jeugdtrainers ingezet, naast Loek heeft Robin Korteling ook uren op de woensdag- en de vrijdagmiddag.

Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de ouders/kinderen. Toch zullen we de eerste 1 a 2 weken van de nieuwe indeling goed kijken of we hier en daar een verbetering kunnen, en moeten aanbrengen, en enkele groepen aanvullen. Voor vragen over de indeling over iets dat echt anders moet, dan contact met Loek ter Horst opnemen per email via [email protected].

De spelers jeugd/jongeren/senioren voor de zondagmiddag die op 1 november starten, worden binnenkort aangeschreven. Dit betreft de trainingen van Michiel Zegveld.

Namens Tennisschool DTB wensen we alle (jeugd)leden hele leerzame en leuke trainingen toe komende winter. Mede namens de DTB trainers. 

Nieuwscategorieën