Indeling najaars- en wintercursus deel 1 bekend

25 augustus 2020


Op maandag 31 augustus as starten de Najaars- en Wintercursus Deel 1. De Najaar-cursus bestaat uit 8 buiten-trainingen. De Wintercursus Deel 1 bestaat uit 5 trainingen buiten en 10 binnen. De binnen-trainingen zullen worden gedaan in de ballonhal voorzien van de nieuwe Topclay ondergrond. Deze nieuwe toplaag zal in de maand september worden aangebracht.

De indelingen zijn te vinden op DTB site onder Tennisschool - Training Regulier. Je treft op deze pagina ook de trainingsdata. Voor de Najaar-cursus hebben zich 57 leden opgegeven. Deze trainingen worden op de maandagavond gegeven door Gerard Korteling, en op de dinsdag-, woensdagavond door Robin Korteling. Loek geeft naast de All-in-One trainingen ook reguliere trainingen op de maandag- en woensdagavond en Michiel Zegveld is op de donderdagavond ingedeeld.

De Wintercursus Deel 1 wordt door Loek ter Horst gedaan op de dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond en Robin Korteling op de donderdagavond. Voor de Wintercursus Deel 1 hebben zich 56 leden opgegeven. In totaal doen 113 leden van DTB aan de reguliere trainingen dit najaar.

De AIO trainingen zullen in de eerste twee weken van september worden ingedeeld. Dan zijn ook de schoolroosters van de jeugd bekend. Deze trainingen worden voornamelijk door Loek ter Horst gegeven. Robin Korteling zal daarbij ook enkele groepen op de woensdagmiddag doen. De trainingen voor de betere jeugdspelers en de beste senioren van DTB starten in de eerste week van november. Deze trainingen worden door Michiel Zegveld verzorgd. Opgave hiervoor en indeling volgen later.

Nieuwscategorieën