Inschrijving Najaarscursus geopend

20 juli 2021


Vanaf heden kan er ingeschreven worden voor een tenniscursus van 6 weken die aanvangt op maandag 30 augustus. Deze cursus is op de buitenbanen van DTB en loopt tot de herfstvakantie. De laatste week (week 41) voor de herfstvakantie, is een inhaalweek. Hier treft u de trainingsdata. Via het inschrijfformulier kunnen DTB leden zich voor deze cursus opgeven. Bij opmerkingen kunt u, indien u dat wilt, uw voorkeur voor een tennisleraar kenbaar maken. De inschrijvingstermijn voor deze cursus loopt tot 15 augustus as. De indeling ervan zal uiterlijk maandag 23 augustus op de DTB site worden gezet.

Na de herfstvakantie dit najaar zullen er twee mogelijkheden zijn om de trainingen bij Tennisschool DTB te vervolgen. Vanaf week 43 (maandag 25 oktober) zullen de volgende cursussen starten:

  1. Reguliere wintercursus in de ballonhal (van 25 oktober tot 1 april)
  2. Een flexibele cursus op de buitenbanen (25 oktober tot 1 april) Het flexibele houdt in dat de cursus zal bestaan uit het aantal keren dat het weer het toelaat om te trainen. De facturatie van de trainingen is achteraf (alleen de trainingen die doorgaan, worden in rekening gebracht).

Vergeet niet in te schrijven voor de najaarscursus uiterlijk 15 augustus as. We hopen weer veel DTB leden in de diverse trainingsgroepen terug te zien.

Tennisschool DTB.

Nieuwscategorieën