Inschrijving Voorjaarscursus geopend

05 maart 2021


Vanaf heden is de inschrijving voor de voorjaarscursus van Tennisschool DTB geopend via Training Regulier. Op deze pagina tref je ook de Trainingsdata en trainingstarieven.

Momenteel worden de banen geprepareerd voor de opening van het zomerseizoen. Dit betekent dat er de komende maand niet kan worden getennist op DTB. Voor 1 april as zal de ballon boven banen 10 en 11 worden verwijderd. Hierdoor is er in de zomer een extra capaciteit van 2 banen.

De trainersgroep is onveranderd. Ook in 2021 worden de trainingen verzorgd door: Loek ter Horst, Gerard Korteling, Michiel Zegveld en Robin Korteling. Mogelijk zal Michiel later inzetbaar zijn vanwege een voorgenomen enkel operatie.

Alles zal erop gericht zijn om op maandag 29 maart met de trainingen te kunnen starten. Hierbij zijn we allemaal afhankelijk van de dan geldende Corona maatregelen. Het is reëel te veronderstellen dat er nog maatregelen van kracht zijn op 29 maart as. Daarom wordt de groepsgrootte van de trainingen beperkt tot 4. Er zullen wel groepen van 8 spelers op 2 banen mogelijk zijn voor spelers tot 27 jaar oud. Mochten de maatregelen tijdens de voorjaarscursus worden opgeheven dan gaan we na of de groepsgrootte tussentijds kunnen aanpassen.

Graag inschrijven voor vrijdag 12 maart as. De indeling van de trainingen zal uiterlijk zondag 21 maart op de DTB site worden gepubliceerd. De trainingen starten op maandag 29 maart as. Het betreft een cursus van 11 weken (trainingen op maandag 10 weken), zie Trainingsdata. Indien je een voorkeur hebt voor een bepaalde trainer, graag vermelden bij opmerkingen. Let op: Michiel Zegveld is wellicht later inzetbaar.

Voor vragen mail: [email protected]

Nieuwscategorieën