Inschrijving voorjaarscursus Tennisschool

21 februari 2023


De inschrijving voor de voorjaarscursus is geopend! Via de pagina Training Regulier, kan er ingeschreven worden. Hier tref je ook de Trainingsdata en de tarieven van de voorjaarscursus. Inschrijven kan tot en met zondag 12 maart as. Daarna zullen we zo goed als mogelijk gaan indelen en de indeling uiterlijk maandag 27 maart op de DTB site (Training Regulier) plaatsen.

De reguliere trainingen zullen worden verzorgd door de enthousiaste leraren Loek, Gerard, Michiel en Robin. Je kan je voorkeuren wat betreft trainingsdag/tijd en andere voorkeuren op het inschrijfformulier doorgeven. Wij zullen ons best doen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.  
De trainingen starten in de week van maandag 3 april op de mooie buitenbanen van DTB. In totaal zijn het 9-11 trainingen, afhankelijk van feestdagen, en de trainingen duren tot de zomervakantie. Deze start dit jaar vroeg in de week van 10 juli as.

Heb je vragen over de tennislessen? Via de pagina Training Regulier is meer informatie te vinden over de lessen of stuur een mail naar: [email protected].

Tot snel op de tennisbaan!

Met sportieve groet,
Tennisschool DTB

Nieuwscategorieën