Inschrijving Winter- en Flexibele cursus geopend

16 september 2022


Vanaf heden kan worden ingeschreven voor twee cursussen van Tennisschool DTB. Het betreft de Wintercursus waarvan de trainingen in de ballonhal plaatsvinden. En het betreft de Flexibele cursus waarvan de trainingen buiten plaatsvinden.

Wintercursus

De periode van de Wintercursus loopt van week 44 in 2022, dat is de week na de herfstvakantie tot en met week 12 in 2023. Dit zijn 19 trainingen, waarbij er 2 weken in de kerst- en oud en nieuw periode uitvallen en 1 week in de voorjaarsvakantie. De planning treft u in de Trainingsdata. U kunt zich inschrijven voor de Wintercursus op de pagina van de DTB site Tennisschool DTB/Training Regulier. Op deze pagina treft u ook de tarieven van deze cursus.

Flexibele cursus

De flexibele cursus betreft trainingen op de buitenbanen van DTB. Omdat het weer in deze periode onzeker is en er een periode kan uitvallen vanwege het onderhoud van de banen, zullen de 19 trainingen zeker niet worden gehaald. Wellicht zal dit rond de 10 trainingen betreffen. De periode van de trainingen is dezelfde als de Wintercursus en treft u onder de link Trainingsdata. U kunt zich inschrijven via de DTB site Tennisschool DTB/Training regulier. Op deze pagina treft u ook de tarieven van deze cursus. Vanwege de onzekerheid over de doorgang van de trainingen, zal de facturatie achteraf plaatsvinden. Hierbij worden alleen de trainingen die doorgang vinden, in rekening gebracht.

De inschrijving voor de cursussen loopt vanaf heden tot 15 oktober as.

Tennisschool DTB wenst u alvast leuke en leerzame trainingen toe.

Nieuwscategorieën