Inschrijving Winter- en Flexibele cursus nog één week open

11 oktober 2022


Al enkele weken kan worden ingeschreven voor twee cursussen van Tennisschool DTB: de Wintercursus (waarvan de trainingen in de ballonhal plaatsvinden) en de Flexibele cursus (waarvan de trainingen buiten plaatsvinden). Inschrijven kan nog tot 15 oktober as. Wees er op tijd bij!

Wintercursus

De periode van de Wintercursus loopt van week 44 in 2022, dat is de week na de herfstvakantie tot en met week 12 in 2023. Dit zijn 19 trainingen, waarbij er 2 weken in de Kerst- en Oud & Nieuw periode uitvallen en 1 week in de voorjaarsvakantie. De planning tref je in de Trainingsdata. Je kunt je zich inschrijven voor de Wintercursus op de pagina van de DTB-site Tennisschool DTB/Training Regulier. Op deze pagina vind je ook de tarieven van deze cursus.

Flexibele cursus

De flexibele cursus betreft trainingen op de buitenbanen van DTB. Omdat het weer in deze periode onzeker is en er een periode kan uitvallen vanwege het onderhoud van de banen, zullen de 19 trainingen zeker niet worden gehaald. Wellicht zal dit rond de 10 trainingen uitkomen. De periode van de trainingen is dezelfde als de Wintercursus en tref je onder de link Trainingsdata. Je kunt je zich inschrijven op de pagina van de DTB-site Tennisschool DTB/Training regulier. Daar treft je ook de tarieven van deze cursus. Vanwege de onzekerheid over de doorgang van de trainingen, zal de facturatie achteraf plaatsvinden. Hierbij worden alleen de trainingen die doorgang vinden, in rekening gebracht. De inschrijving voor de cursussen loopt nog tot 15 oktober as.

Tennisschool DTB wenst je alvast leuke en leerzame trainingen toe!

Nieuwscategorieën