iTennis Voucher t.w.v. €10,- voor alle leden

28 maart 2021


iTennis Voucher t.w.v. €10,-

Namens onze sponsor iTennis mogen wij als vereniging ieder lid een iTennis Voucher t.w.v. €10,- aanbieden. Deze voucher is te gebruiken in de maand april bij een minimale besteding van €50,- bovenop de scherpe prijzen en aanbiedingen.

Nu we weer een uurtje langer buiten mogen zijn is er net wat meer ruimte om ’s avonds nog een balletje te slaan. Het is dan nu ook een mooi moment om nu je uitrusting te bekijken. Zit er nog genoeg demping in m’n schoenen, is mijn outfit aan een make-over toe of is het nu niet eens tijd voor een verse bespanning of misschien wel een heel nieuw racket?

Dan is april de aangewezen maand voor een bezoek aan de winkel van iTennis in De Lier of een bezoekje aan de iTennis Webshop. Ook voor padel kun je nu goed terecht bij iTennis. Laat deze kans niet liggen en profiteer van de extra korting.

De voucher is eenvoudig in de iTennis-winkel te verzilveren op vertoon van uw KNLTB-Pas of deze e-mail. U kunt de voucher ook in de geheel vernieuwde webshop www.itennis.nl verzilveren door de code: DTB21 te gebruiken in het winkelwagentje of tijdens het afrekenproces in het veld “Gebruik Voucher” 

  • Vouchercode: DTB21
  • De bon is geldig tot en met 30 april 2021
  • Maximaal 1 bon per persoon bij een minimale besteding van €50,-

Wij wensen u veel plezier en succes toe het komende seizoen!

Nieuwscategorieën