Kom aanmoedigen bij de Regio Cup!

01 september 2021


Beste DTB'ers,

Op 4 en 5 september 2021 vindt op tennispark TVP in Pijnacker de Regio Cup Delft plaats. De Regio Cup is een kampioenschap voor vier clubteams van tennisverenigingen uit Delft en omstreken. Een clubteam in de Regio Cup bestaat, in tegenstelling tot teams in de reguliere competities, uit spelers van alle niveaus.

Er wordt per ontmoeting herenenkelspellen, damesenkelspellen en (gemengd) dubbelspellen gespeeld in de speelsterkte-klassen 1-3, 4, 5, 5-35+, 6, 7, 7-50+, 8, jeugd t/m 17 en jeugd groen. Alle wedstrijden tellen in gelijke mate mee voor het eindresultaat. Zo ontstaat een zo breed mogelijke einduitslag waarin het aandeel van de beginnende 8-speler net zo zwaar telt als dat van de beste tennisser van de club.

De Regio Cup bestaat sinds 2008 op initiatief van de vier deelnemende verenigingen. Zij werken samen in de organisatie. Naast het competitie-element is het doel de banden tussen de verenigingen onderling te versterken en het "clubgevoel" te promoten.

De wedstrijden om de Regio Cup spelen zich af in 1 weekend. Op zaterdag spelen we de halve finale tegen Nootdorp en op zondag spelen de winnaars van zaterdag om de Regio Cup en de verliezers om de Rode Lantaern. De planning kun je vanaf volgende week vinden op www.regio-cup.nl maar de wedstrijden zullen zaterdag plaatsvinden tussen 11u en 19u en op zondag tussen 9.30u en 16u. Kom je ons ook aanmoedigen? Iedere club speelt in een eigen kleur, die van ons is oranje, dus trek vooral je oranje outfit aan!

Nieuwscategorieën